Nyitólap

A szegediboszorkanyok.hu és a videkiboszorkanyok.hu a Dél-alföldi régió és Szeged legnézettebb szexpartner kereső honlapja, ahol megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb szegedi, hódmezővásárhelyi, orosházi, makói és békéscsabai szexpartnereket.

Ha kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, esetleg szeretnél az oldalra felkerülni, az alábbi e-mail címre várjuk a leveled: szboszorkanyok@gmail.com

Kedves Látogató!

Oldalunk azért (is) lehet sikeres, mert mindent elkövetünk annak érdekében, hogy nálunk ne hirdessenek valótlan fotókkal hölgyek és a gyakori név változtatásokkal se tudják félrevezetni leendő partnereiket. Ezért csak a szegedi szexpartner hirdetők esetében személyes találkozó vagy ellenőrzött fotók kérése előzi meg a megjelenést, név változtatásnál pedig egy hónapig feltüntetjük a hölgy addigi hirdetési nevét. Ha ennek ellenére visszaélést vagy máshonnan lopott képeket tapasztalsz, kérünk jelezd nekünk e-mailen. Utóbbi esetben AZONNAL TÖRÖLJÜK AZ OLDALRÓL AZ ILLETŐT!

Ha valamelyik boszi megtetszik, kérjük a kapcsolatfelvételkor közöld vele, hogy az oldalunkon keresztül találtál rá. Ezzel segíted a mi munkánkat.

Tisztelt Hirdetőink!

Az adatlapjaitok kezeléséhez legalul, a "Belépés" ikonra klikkelve tudtok hozzáférni.

Kapcsolat

E-mail: szboszorkanyok@gmail.com