Lányok kép nélkül

Éva          Tel.: +3670/369-9603Ismét a jól bevált őszi-téli AKCIÓ megbeszélés alpján. Aki egy hónapban kétszer jön, annak 10-20%-os kedvezmény jár. Most már utalvánnyal is lehetséges.

Újra a szegediek és környékbeliek élvezhetik az általam nyújtott mindenféle intim masszírozást, energia átadást és EGYÉB igényre szabott kényeztetést, vendégszeretetet érzékien és szenvedélyesen, amit átélhetsz, ha eljössz, akkor megtapasztalhatod! Egyedi gyengédséggel és az önbizalmad növelésével! Igényes, tiszta, maximálisan diszkrét környezetben! Hétköznap, ünnepnapokon és hétvégén is! Csak számmal kijelzett hívásoknak! ÉVA. "A puding próbája az evés!".

Ha felhívsz, kérlek mondd, hogy a szegediboszorkányok.hu oldalon láttál.

Wanda-Orosháza          Tel.: +3630/853-9695Ínyenc, igényes, intelligens uraknak! Maximalista, határozottan intelligens, magas igényszintű, dúskeblű, reprezentatív, magával ragadó, elit 40-es hölgy szakképzetten színvonalas masszázst, különleges, extra kivitelű egyedi stresszoldó terápiát kínál Orosházán ezoterikus környezetben, hétvégén is. Ha felhívsz, kérlek mondd, hogy a szegediboszorkányok.hu oldalon találtál rám.

Adél          Tel.: +3620/378-3226Üdvözlet mindenkinek!!!

Természetesen mindenki azt írja magáról, hogy kedves, türelmes, bombanő! Nem de? A valóság pedig sokszor mást igazol!Én nem kamuzok! Kicsit vadóc, cserfes, szókimondó, örökvidám, keményhusis, széparcúnak tartott hölgyet ismerhetsz meg személyemben. 25 éves vagyok, zöld szemű és fehér bőrű,garantáltan magyar hölgy,teltkarcsú testalkattal. Hidd el, hogy egy igazán jó nő lehet, hogy nem tökéletes, de mindig vonzó és érdekes! Ha kedvet kaptál hozzá, hogy ellátogass szerény hajlékomba, kérlek számkijelezve érdeklődj nálam, hisz a diszkréció és a higiénia nálam alap és kölcsönös.Bejelentkezés a randi előtt legalább 1 órával! Képet viberen tudok küldeni. Elérhető vagyok: Hétfőtől- Péntekig, 9-17-ig! Ittas, illuminált állapotban lévő, igénytelen és alpári stílusú vendégeket nem fogadok!!!!! Ha elfoglaltnak bizonyulok, kérlek többször keress! Puszi a hasad alatti falatra! Adél.

Ha felhívsz, kérlek mondd, hogy a szegediboszorkányok.hu oldalon láttál.

Falatka          Tel.: +3670/663-296040-es, csinos, fiatalos, 156 cm magas, 50 kg-os, aranyos, kedves, türelmes, formás fenekű hölgy ismerkedne Szegeden páratlan héten 15 órától 19-ig, páros héten 7.30-tól 12-ig. Csak számkijelzett hívást fogadok. Ha felhívsz, kérlek mondd, hogy a szegediboszorkányok.hu oldalon láttál.